Koledar aktualnih dogodkov

oktober 2019
P T S Č P S N

Konferenca Izobraževalni management 2016

Osrednji letni dogodek za izobraževalne managerje in vse, ki so v organizacijah odgovorni za izobraževanje in usposabljanje zaposlenih

Novost letošnjega srečanja je v tem, da se združuje z letno konferenco o coachingu in bo tako potekala dva dni z razširjenimi vsebinami, osredotočenimi na organizacijsko učenje, razvoj in coaching.

Osrednja tema letošnje konference bo nevroznanost in nove oblike učenja ter coachinga. Iskali bomo odgovore na vprašanja, kako z novimi spoznanji o učenju, razvoju in osebni učinkovitosti spodbujati fleksibilnost, nenehno učenje in inoviranje. S pomočjo nevroznanosti bomo odkrivali moč človeških možganov, predstavili pa bomo tudi nova orodja za spodbujanje učenje inovativnosti in inovativne tehnike treningov ter oblike coachinga.

Konferenca bo mednarodno obarvana, osrednji govorniki bodo gostje iz tujine:

• Stella Collins, vodilna svetovna strokovnjakinja za možganom prijazno učenje iz Anglije
  • Uroš Petrović, mednarodno priznani predavatelj in soavtor inovativnega »NTC sistema učenja« iz Srbije
  • dr. Avi Goren Bar, klinični psiholog, gestalt terapevt, Jungian coach, poslovni organizacijski coach in mojster za uporabo psihologije.

Več o dogodku najdete na tej povezavi.

Prijavi se na naše e-novice

Prijavite se na naše e-novice in prejeli boste aktualne informacije o coachingu.

Združenje DejavnostiKontaktPrijava za člane

O združenju